shadow

De top drie meest luxe auto’s ter wereld

luxe auto

Een exclusieve auto kopen is niet voor iedereen weggelegd. Luxe auto’s zijn namelijk een verwennerij om in te rijden en zorgen er ook nog eens voor dat mensen toch even omdraaien als je langsrijdt. Met deze drie auto’s ben je er zeker van, dat je niet alleen comfortabel zit, maar voorzien bent van de nieuwste functies in de autobranche.

De achtste generatie Rolls Royce Phantom

De nieuwe generatie van Rolls Roys Phantom is gelanceerd in 2017 en is een van de stilste auto’s ter wereld. Door maar liefst 130 kilo aan isolatiemateriaal en 6 millimeter dikke ruiten, ben je in staat om muziek extra hard te zetten zonder dat iemand het hoort. De nieuwe V12 motor heeft maar liefst 2 turbo aandrijvingen, waardoor de exclusieve auto kan rijden met 571pk. De trekkracht van deze auto kan optrekken met 17000 toeren per minuut. Mocht je medebestuurder zijn, ook dan ben je van alle luxe voorzien: de auto heeft een televisiescherm achterin én heeft ook nog eens een wifi hotspot.

Rolls Royce Ghost

Deze auto is wat toegankelijker dan de Rolls Royce Phantom, maar is vooralsnog voorzien van alle luxe. Deze luxe uitvoering heeft een aandrijving van maar liefst 563pk en heeft ook een twin-turbo aandrijving. De wielen van deze auto vallen extra op, doordat deze gemiddeld 17 centimeter groter zijn, dan van een gemiddelde auto. Natuurlijk is ook deze auto van alles voorzien dat je maar wenst: een infotainment systeem met touchpad en een luxe stereo. Dit is een auto dat in 2019 een topjaar beleefde, doordat deze betaalbaarder is in vergelijking met de Rolls Royce Phantom.

De Bentley Bentayga

Maak je, je vaak zorgen dat je te laat komt? Geen zorgen, deze auto is de enige auto op de wereld waar het zowaar mogelijk is, om een klok te monteren in de auto! Deze exclusieve auto heeft 443pk en heeft een 94-kW elektrische motor. Het heeft zowel een V8 en W12 motor en bezit daardoor veel kracht. Hierdoor is het in staat om snel op te trekken, ondanks het gewicht van de auto. Daarnaast is dit het eerste luxe hybride voertuig ter wereld. Daarnaast is er keuze in 100 kleuren voor de auto en is er genoeg keuze in kleuren leer voor het interieur: maar liefst 15! De auto heeft ook een massage optie en een koeling voor champagneflessen. Al met al een luxe en exclusieve auto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *