shadow

De voordelen van een auto uit Duitsland

Een auto importeren? Je hoort het steeds vaker. Mensen gaan vaak op zoek naar mogelijkheden om auto’s uit Duitsland te importeren. Maar wat is hier de gedachte achter? Zijn er nou echt veel voordelen die maken dat een auto importeren uit Duitsland nou echt de moeite waard is? Er zijn toch genoeg autozaken in Nederland, die genoeg auto’s te bieden hebben? Hieronder volgen een aantal voordelen welke het importeren van een auto uit Duitsland met zich meebrengt.

Ruime keuze

Het aantal tweedehandse auto’s welke je in Duitsland kunt vinden is gigantisch. Natuurlijk komt dit door het feit dat de Duitse bevolking veel groter is. Een voordeel voor Nederlanders dus.

Voordeel in de prijzen

Het is natuurlijk niet zomaar dat steeds meer mensen auto’s importeren uit Duitsland. Een van de hoofdredenen waarom Nederlanders hiervoor kiezen is het voordelen in de prijs. Het is nu eenmaal een feit dat auto’s veel goedkoper zijn dan in Nederland. Je kan er ook makkelijker over de prijs onderhandelen. Dat is dus zeker een plus. En soms is het voordeel zo groot dat je zelfs na het invoerbedrag voordelig uitkomt.

De jahreswagens

In Duitsland heb je ook de jahreswagens. Dit zijn tweedehands auto’s die zeer kort ik gebruik zijn genomen. Ze worden gebruikt door medewerkers van de fabrikant. Doordat ze voor eenzeer korte periode zijn gebruikt zijn ze nog geschikt voor de verkoop. Je krijgt dus een haast nieuwe auto voor een lage prijs. Ook zul je merken dat de auto’s goed worden onderhouden en onder de tien duizend kilometer hebben gereden.

Besparing op de BPM

Nog een belangrijke besparing is de besparing op BPM kosten. Door de BPM aangifte correct in te vullen kun je heel erg veel geld besparen. Zo heb je dus een auto welke er goed onderhouden uitziet, waarover je hebt kunnen onderhandelen en welke lage BPM kosten heeft.

Zo zie je dat een auto invoeren uit Duitsland financiële voordelen met zich meebrengt. Op Duitse occasion websites kan je het uitgebreide aanbod aan auto’s zien. Ook kan je dan handig van te voren de kosten berekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *