shadow

Pimp je auto met Spraydip!

Iedereen kent het wel: na een tijdje ben je helemaal uitgekeken op je auto en ben je toe aan een frisse look. Maar niet iedereen heeft geld voor een nieuwe auto of een dure make-over. Vrees niet! Er zijn genoeg manieren om het uiterlijk van je auto goedkoop te pimpen. Eén daarvan is Spraydip. In deze blog lees je wat Spraydip precies is en wat er zo geweldig aan is.

Wat is Spraydip?

Spraydip is een kunststof coating die je thuis met een spuitbus aan kan brengen. Snel en makkelijk! Dit betekent echter niet dat het eindresultaat er minder professioneel uitziet dan wanneer je het door een professional zou laten doen. Door de kunststof Spraydip coating op je auto komt er een duurzame beschermlaag op je auto. Hierdoor is de oude lak van je auto goed beschermd. Win-win dus!

Voordelen van Spraydip

Er zijn veel verschillende voordelen van het sprayen van je auto met Spraydip. Ten eerste is Spraydip heel erg makkelijk en krasloos te verwijderen als je het weer zat bent. Zo kan je je auto zo vaak als je wil een nieuwe kleur geven. Daarnaast is Spraydip een betaalbare manier om je auto op te pimpen, zeker als je het vergelijkt met het professioneel laten spuiten van je auto.

Verschillende soorten Spraydip

Naast verschillende kleuren, is Spraydip ook in verschillende finishes verkrijgbaar. Voorbeelden hiervan zijn mat, fluor, metallic of chameleon (deze veranderd van kleur, afhankelijk van vanaf welke hoek je ernaar kijkt). Er zijn ook verschillende soorten Spraydip verkrijgbaar voor de verschillende delen van je auto. Dus als je hele auto Spraydippen je toch iets te wild is, kan je bijvoorbeeld alleen je velgen dippen. Maar je velgen én je hele auto kan natuurlijk ook! Maak het zo gek als je zelf wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *